top of page

ápr. 08., V

|

Göd

Szülő - gyerek alkotóműhely /1.

Illusztrációs workshop Szegedi Katalin műhelyében. Téma : "LENKA" és "PALKÓ"

Sajnáljuk, a létszám betelt, a jelentkezés lezárult!
Más workshopok
Szülő - gyerek alkotóműhely /1.
Szülő - gyerek alkotóműhely /1.

Időpont és Helyszín

2018. ápr. 08. 10:00 – 16:00

Göd, Vasvári Pál u. 15.

Tudnivalók a Workshopról

Olyan kreatív, festeni, barkácsolni, kézműveskedni szerető anyukák (vagy apukák :)) ÉS gyerekek együttes jelentkezését várjuk, akik szívesen alkotnának együtt kellemes, családias környezetben,  jó társaságban, a gyerekek nyelvén is jól értő szakember vezetésével.

Mi is ez a workshop?

A programot Szegedi Katalin mesekönyv-illusztrátor vezeti. Minden alkalommal más és más könyvének tematikája alapján dolgozunk, játékosan megismerkedve a különféle grafikai és festési eljárásokkal.  Ezek közül is nagy hangsúlyt fektetünk a kollázskészítésre, mert ez a technika bárki számára elsajátítható, kellemes szórakozást és garantált sikerélményt nyújtó alkotó tevékenység.

A foglalkozás délelőtt 10 órától délután 16 óráig tart, ez idő alatt mindenki megalkotja a saját gyönyörű képét a témavezető segítségével, aki személyre szabottan, készséggel segít mindenkinek bármiben. Minden szükséges felszerelést, eszközt, festéket, alapanyagot biztosítunk, sőt, előkerül az összes kincs Kata titkos kincsesládájából! Régi, rozsdás kulcsocskák, elhullajtott madártollak, szárított növények és termések, ódon csipkék, antik textildarabkák: ezek mind-mind olyan anyagok, amelyekkel csodás képeket varázsolhattok.

Alkothattok együtt is, de akár külön-külön is elkészíthetitek a saját képeteket.

Vendégeinket minden esetben finom reggelivel és ebéddel várjuk.

A program menete:

Az alkotómunkát laza, ismerkedős reggelivel kezdjük, majd meseolvasással folytatjuk, ezzel ráhangolódunk a témára. Aztán mindenki megtervezi a saját képét, majd pedig nekifogunk a festésnek, és önfeledten alkotunk... Amikor megéhezünk, együtt megebédelünk: a háziak mindig különleges finomságokat készítenek. Ebéd után újra visszaülünk a munkaasztalhoz és befejezzük a képet. Hivatalosan délután négyig tart a program, de ha valakinek még nem sikerült befejeznie a képét, vagy annyira jól érzi magát, természetesen tovább is maradhat. A nap végeztével mindenki boldogan, hatalmas sikerélménnyel, és egy gyönyörű, saját maga által készített képpel távozik.

Az aktuális téma:

LENKA és PALKÓ

 A jelentkezés feltételei:

- Csak szülő ÉS gyerek együttes részvételére számítunk.

- Mivel a foglalkozás időtartama igen hosszú, ezért csak olyan gyerekeket várunk, akik már elég érettek ahhoz, hogy  boldoguljanak a különféle technikákkal, és elég kitartóak ahhoz, hogy végigüljenek egy hatórás foglalkozást. Ezért az ajánlott alsó korhatár kb nyolc év.

- A workshop ára:

Egy szülő - egy gyerek: 16.000,- ft      / törzstagoknak 14.000,- ft /

Egy szülő - két gyerek:  19.500- ft      / törzstagoknak  17.500,- ft /

/ törzstagnak számit, ha valaki, már két alkalommal részt vett workshopon /

- létszám

A kellő odafigyelés érdekében egy alkalommal csak 8 páros vagy hármas jelentkezését tudjuk elfogadni, a létszámot a jelentkezés sorrendjében töltjük fel.

-  jelentkezés /regisztráció/

Jelentkezni a regisztrációs folyamaton keresztül, vagy emailben lehetséges. A jelentkezéshez szükséges adatokat a Regisztráció gomb megnyomása után lehet megadni. A regisztrációról visszaigazoló emailt küldünk.

-  fizetés

Az előleg összege 8.000,- Ft, ami nem személyenként, hanem a jelentkező párosra, vagy hármasra értendő. A részvételi díj fennmaradó részét a rendezvényen készpénzben kell kifizetni és a teljes részvételi díjról a helyszínen tudod átvenni a számlát. 

A regisztrációs folyamat végén lehetőség van fizetni online módon, bankkártyával a Braintree biztonságos rendszerével,  vagy PayPalon keresztül, A fizetés elvégezhető offline módon is banki átutalással, vagy számlára történő befizetéssel. Ez esetben a jelentkezés csak az előleg összeg beérkezése után lesz elfogadott.

Az offline fizetéshez a banki adatok:

MKB Bank Zrt.

Szegedi Katalin

10300002-50322981-11103284

Fontos : a megjegyzés rovatban kérjük adja meg az emailben kapott részvételi jegy jobb felső sarkában található megrendelésszámot!

-  lemondás

A részvétel lemondható a következő visszatérítési feltételekkel : 

-- a ws dátumát megelőző két hétnél korábban           100%-os visszatérítés

-- a ws dátumát megelőző második héten                     50% os visszatérítés

-- a ws dátumát megelőző héten                                   nem áll módunkban visszatéríteni

A workshop elmaradása ( vis major ) esetén az előleg teljes összege visszafizetésre kerül, vagy a jelkentkező kérésére egy következő alkalomra átregisztrálható.

 

További információ:

pbinfo@picturebook.hu

+36-70-9439-110

+36-70-389-2260

Részvétel előleg

  • Részvételi díj előleg

    8 000,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Megosztás

bottom of page